Újdonságok

Ezen az oldalon legújabb termékeinket találod. Minden hónapban igyekszünk valamilyen újdonsággal szolgálni, így ez a kategória is rendszeresen frissül. Ha kifejezetten az új, innovatív lovas termékekre vadászol, itt egy helyen megtalálod őket. Legyen szó lovasruházatról, ló- vagy istállófelszerelésről, a választék folyamatosan bővül. Ha kérdésed lenne az adott termékről, bátran hívd segítőkész ügyfélszolgálatunkat. Böngéssz kedvedre újdonságaink között!

Nézet:
Sorrend:
 
Nézet:
Sorrend:

Szeged első lovasboltjaként, 1996 óta foglalkozunk ló- és lovasfelszerelésekkel. A kezdeti időszakban főleg hazai gyártók termékeit forgalmaztuk. Az évek múlásával azonban kiépítettük nemzetközi kapcsolatainkat, így mára világszerte elismert, elsősorban európai márkák termékei is megtalálhatók kínálatunkban. A termékpaletta a sokszorosára bővült, így a hobbi- és versenysport, valamint a lótartáshoz nélkülözhetetlen termékek is elérhetők.

A környék "információs központjaként" is működünk, hiszen sokan járnak hozzánk a Dél-alföldi régióból, valamint a határon túlról.

Barátságos hangulatú üzletünk mellett több, mint 10 éve elindítottuk webáruházunkat, amelyet folyamatosan fejlesztünk. A webshop segítségével ma már Magyarország bármely pontjáról néhány kattintással megrendelhetők lovas termékeink. A rendeléseket gyorsan és a lehető legnagyobb körültekintéssel állítjuk össze.

Kellemes és hasznos böngészést kívánunk!