Akciók

Ezen az oldalon az összes akciós termékünket megtalálod, így nem kell végigböngészni a többi kategóriát. Remek ajánlatokra bukkanhatsz, amelyek csak korlátozott ideig vagy a készlet erejéig érvényesek. Az itt lévő termékek lehetnek kifutó modellek vagy egy szezonális akció keretében, rövid ideig kedvezményesen megvásárolható darabok. Ha bármelyik termékünk megtetszik, ne habozz lecsapni rájuk. Ha kérdésed lenne az adott termékről, bátran hívd segítőkész ügyfélszolgálatunkat. Ne maradj le a legjobb ajánlatainkról!
Nézet:
Sorrend:
 
Nézet:
Sorrend:

Szeged első lovasboltjaként, 1996 óta foglalkozunk ló- és lovasfelszerelésekkel. A kezdeti időszakban főleg hazai gyártók termékeit forgalmaztuk. Az évek múlásával azonban kiépítettük nemzetközi kapcsolatainkat, így mára világszerte elismert, elsősorban európai márkák termékei is megtalálhatók kínálatunkban. A termékpaletta a sokszorosára bővült, így a hobbi- és versenysport, valamint a lótartáshoz nélkülözhetetlen termékek is elérhetők.

A környék "információs központjaként" is működünk, hiszen sokan járnak hozzánk a Dél-alföldi régióból, valamint a határon túlról.

Barátságos hangulatú üzletünk mellett több, mint 10 éve elindítottuk webáruházunkat, amelyet folyamatosan fejlesztünk. A webshop segítségével ma már Magyarország bármely pontjáról néhány kattintással megrendelhetők lovas termékeink. A rendeléseket gyorsan és a lehető legnagyobb körültekintéssel állítjuk össze.

Kellemes és hasznos böngészést kívánunk!