Szállítási feltételek

Kedves Vásárlónk!

Webáruházunk termékeit már ONLINE is megrendelheti!

Amennyiben olyan terméket szeretne megrendelni, ami egyelőre még nem aktív, nem rendelhető online (vagyis nem tudja a "kosárba" tenni), nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy email-ben, örömmel segítünk!

Szállítási költség:

Magyarország területén belül

Súly (kg)

Előre utalással

Utánvéttel

0 - 9,9

1.500,-

Ft

1.500,-

Ft

10,0 - 19,9

2.000,-

Ft

2.000,-

Ft

20,0 - 40,0

3.000,-

Ft

3.000,-

Ft

50.000,- Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes (1 db, 10 kg alatti csomag esetén)!

További feltételek, határidők:

  • Fontos! A rendelés beérkezése után munkatársunk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot az adatok egyeztetése és a szállítási költség pontosítása céljából.

  • Amennyiben a rendelés leadásakor banki átutalást választ, munkatársunk e-mailben küldi el önnek az utaláshoz szükséges adatokat. Fontos! Banki átutalás esetén a kiszállítás több napot vesz igénybe, mert az összeg bankszámlánkra történő beérkezése után indítjuk útjára a csomagot!

  • A megrendelő adatainak megadásakor egy olyan szállítási címet célszerű beírni, ahol a megadott szállítási napon (a rendelés befogadásától számított 1-2 munkanap) napközben, 8.00-17.00 között fogadni tudják az utánvétes küldeményt.

  • Amennyiben a rendelt termék valamelyike nincs raktáron, akkor munkatársunk telefonon értesíti Önt, hogy melyik termékre kell várni és mikor várható a szállítás.

  • Fontos egy olyan telefonszámot is megadni, ahol napközben akár cégünk, akár a futárszolgálat munkatársai elérhetik Önt a csomaggal kapcsolatos esetlegesen felmerülő nehézségek kezelése érdekében.

  • Hétvégeken és ünnepnapokon nincs szállítás.

  • Amennyiben valamilyen okból a megrendelő, illetve a feltüntetett címzett nem tartózkodik a megadott helyen a kiszállítás időpontjában, a futárszolgálat a megrendelő által megadott telefonszámon egyeztet a küldemény ismételt kiszállításával kapcsolatban. Fontos! A futárszolgálat az eredeti kiszállításon túl csak egyszer kísérli meg az újbóli kiszállítást, ezután visszahozza a csomagot a feladónak.

  • A megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat szállítja el Önnek.

  • Amennyiben Magyarország területén kívül szeretne rendelni üzletünkből, kérjük e-mailben vegye fel velünk a kapcsolatot! E-mail címünk: aranypatkoszeged@gmail.com

  • Garantáljuk, hogy minden esetben az Ön érdekeit tartjuk a legfontosabbnak. A rendeléseket gyorsan és precízen kezeljük. Néhány esetben a mi hibánkon kívül (például ha a megrendelő nem ad meg telefonszámot és több e-mailünkre sem válaszol) nem tudjuk a rendelést kellő sebességgel feldolgozni. Minden olyan esetet, amikor a rendelést a mi vagy a beszállítónk hibájából nem teljesítettük vagy rontottuk el, teljes rugalmassággal kezelünk, vagy pénzvisszafizetési garanciával élünk.